​Дизайнер Джексона одягнув вишиванку і хоче попрацювати з українськими колегами

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Дизайнер Джексона одягнув вишиванку і хоче попрацювати з українськими колегами
10:39, 18.10.17
Соцпортал

Відомий американський дизайнер Кіт Холман (Keith Holman) прийняв запрошення відвідати Віденський бал у Києві та готовий розпочати нові проекти з українцями.

Про це повідомила організатор Віденського балу у Києві Марина Ігнатуша, яка особисто вручила пану Холману запрошення під час візиту до США.

Також К. Холман підтвердив, що готовий провести зустріч з українськими дизайнерами та визначити можливості співпраці у міжнародному масштабі.

«Я підтримую масштабні видовищні проекти між різними країнами та США, на цьому ґрунтується моя професійна філософія, тішуся, що можу бути частиною величного глобального дійства», - сказав Кіт Холман.

Це буде його перша подорож в Україну.

Пан Холман з радістю прийняв від організаторів балу подарунок – вишиванку українського дизайнера Ірини Ковальової, вишиванка сподобалась американському дизайнеру і він відразу вдягнув дарунок.

Дизайнер компанії «Синій льон» Ірина Ковальова висловила переконання, що українські етнічні мотиви можуть бути переосмислені та отримати нове цікаве трактування на міжнародних подіумах, у спільних міжнародних проектах: «Можливість презентувати українські дизайнерські ідеї у нових форматах на міжнародному рівні, залучити до співпраці відомих дизайнерів зі світовим ім’ям дозволить по-новому відкрити Україну світові».

За словами К Холмана, він очікує зустріти в Україні чудових людей з прекрасним майбутнім та відчути теплу позитивну атмосферу.

«Я працював з Майклом Джексоном та Елізабет Тейлор, продовжую працювати з багатьма іншими знаменитостями. Я в захопленні від можливості відвідати вашу країну та стати учасником Віденського балу у Києві», - сказав К.Холман.
Відомий дизайнер радо відгукнувся також взяти участь у дитячому віденському балі: «Колись мені вже дарували подарунки від дітей з різних регіонів України. Можливо, я зможу зустрітися з цими дітками, діти – це наше майбутнє», - зазначив Кіт Холман.

Напередодні Віденського балу у Києві організатори заходу запланували зустріч Кіта Холмана з українськими дизайнерами, під час якої буде можливість обмінятися ідеями щодо можливих американсько-українських проектів, їх перспектив та розвитку.

Як відомо, Благодійний віденський бал відбудеться у Києві 27 та 28 жовтня. Його відкриють мери Відня та Києва Міхаель Хойпль та Віталій Кличко. Серед віп-гостей балу мають бути представники королівської династії Габсбургів-Лотринген, ерцгерцог Австрії Шандор Габсбург-Лотринген з дружиною принцесою Гертою Маргарет, власник елітного дому французьких вин Кловіс Теттенже, відома співачка зі США Мері Вілсон, запрошені зірки опери та балету, визнані музиканти України та багатьох інших країн.

Оргкомітет Благодійного віденського балу у Києві.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости