У Києві хлопець зарізав батька своєї дівчини

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. У Києві хлопець зарізав батька своєї дівчини
14:40, 22.09.17
Прес-служба прокуратури Києва

У Києві молодий чоловік отримав 10 років в'язниці за вбивство батька свого дівчини.

Як повідомили в прес-службі прокуратури столиці, 23-річний киянин позбавив життя свого майбутнього тестя за те, що той відмовився надати йому кошти на розвиток сумнівного бізнесу.

Як з'ясувалося, обвинувачений звернувся до батька своєї дівчини з проханням позичити йому гроші нібито для закупівлі iPhone для продажу їх в Україні. Однак майбутній тесть відмовив хлопцеві в позику, вважаючи такий бізнес сумнівним. І, як виявилося згодом, мав рацію – жоден з клієнтів, які заплатили гроші за телефони, їх так і не отримали.

Під час сварки, що виникла між чоловіками на цьому грунті, хлопець завдав потерпілому більше 40 ножових поранень, які виявилися несумісними з життям.

Вбивцю вдалося затримати по "гарячих слідах" завдяки свідченням свідків, які бачили, що напередодні вбивства той залишався з потерпілим в квартирі. Згодом вина зловмисника була підкріплена і іншими доказами, здобутими в ході досудового розслідування.

Своєї провини в умисному вбивстві чоловік так і не визнав. Незважаючи на це, обвинувачами Київської місцевої прокуратури №6 його вина в скоєному злочині була повністю доведена.

Колегією суддів Печерського районного суду Києва чоловіка визнали винним за п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) та призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Крім того, суд стягнув з засудженого на користь потерпілих 500 тис. гривень морального збитку.

Як повідомляв Соцпортал, у Херсоні з 5 поверху обірвався ліфт з двома дітьми.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости