Фіналісти Євробачення NAVIBAND з сольним концертом у Києві

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Фіналісти Євробачення NAVIBAND з сольним концертом у Києві
14:36, 18.09.17
Соцпортал

Фантастично позитивні та завжди усміхнені представники Білорусі на Евробаченні 2017 дадуть у Києві єдиний сольний концерт - 23 вересня у Caribbean Club!

Неймовірний гурт NAVIBAND підкорив Україну та мільйони глядачів з усього світу піснею "Гісторыя майго жыцця" ("Історія мого життя"), яку представили під час національного відбору Євробачення. Жюрі, зал, глядачі зустріли їх оплисками, подарували овації та свою любов. І вже в травні на фіналі Eurovision 2017 саме ця пісня отримала від українського жюрі максимальний бал!

До речі, талановитий колектив став першим представником Білорусі, який виконав пісню на рідній мові. Цей виступ на європейському конкурсі всi в один голос назвали сенсацією, а число переглядів кліпу на пісню «Гістория Майга жицця» стрімко поповзло догори і сьогодні майже досягло півмільйона. Після повернення з Євробачення на виступ групи на площі біля Мінської Ратуші прийшло понад 10 тисяч чоловiк.

У Києві NAVIBAND виконають свої найкращі роботи, серед яких ви, звичайно ж, почуєте і живе виконання доленосного хіта «Гістория Майга жицця», і інші яскраві хіти гурту. Сьогодні колектив NAVIBAND дуже популярний не тільки у себе на батьківщинi, українська публіка також високо оцінила їх творчість і з нетерпінням чекає на зустріч у Києві.

Вони щирі та відкриті, в їхніх піснях життя і справжні емоції, під музику NAVIBAND хочеться посміхатися і закохуватися!

Не пропустіть їх виступ у Києві!

Дата: 23 вересня

Мiсце: Caribbean Club

Адреса: вул. Петлюри, 4

Початок: 19:00

Квитки:

Інформація про гурт

NAVIBAND - це білоруський гурт, який створили музиканти Артем Лук'яненко та Ксенія Жук. Музику NaviBand складно з чимось сплутати: настільки вони автентичні в своєму стилі. Група переплітає в своїх піснях різні напрямки. Це - такий собі смачний коктейль з indie, folk, поп-музики і рок-мотивів. Пропорція інгредієнтів - секретна і делікатна, а тому від пісень групи неможливо відірватися. Вони наповнюють живою енергією і дарують чудовий настрій.

Сьогодні це один з самих популярних колективів у Бiлорусі. За чотири з половиною роки існування NAVIBAND випустили 3 альбоми, група активно гастролює по Білорусі та ближньому зарубіжжю, є учасником багатьох рок-фестивалів, а влітку 2017 го NAVIBAND стали обличчями рекламної кампанії Coca-Cola в Білорусі.

Премії і нагороди:

- Національна музична премія "Ліра" 2014 в номінації "Краща пісня білоруською мовою" за пісню "Абдимi мене"

- Національна музична премія "Ліра" 2016 номінації "Краща пісня білоруською мовою" за пісню "Історія мого життя"

- Переможці конкурса "заспівав 2.0"

- Переможці в номінації "Кліп року" на премії "Герої року-2014"

- Переможці конкурсу молодих виконавців "Басовіще-2015»

- Переможці національного відбору на конкурс Євробачення 2017..

Дискографія

Лови - 2014

Сонцам сагрэтыя - 2014

Иллюминация - 2017

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости