СБУ викрила на хабарах керівництво поліції міжнародного аеропорту «Харків»

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. СБУ викрила на хабарах керівництво поліції міжнародного аеропорту «Харків»
13:09, 18.08.17
Прес-служба СБУ

Співробітники Служби безпеки України спільно з внутрішньою безпекою Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарах керівництво та працівників відділення поліції у Міжнародному аеропорту «Харків».

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Оперативники спецслужби встановили, що співробітники відділення поліції систематично вимагали та отримували хабарі від іноземних громадян, які організовували туристичні та бізнес тури в Україну. За винагороду поліцейські не здійснювали встановленого інструкціями поглибленого огляду речей іноземців та не оформлювали виявлені адміністративні правопорушення.

Правоохоронці задокументували протягом травня-серпня п’ять фактів отримання чотирма керівниками та співробітниками відділення хабарів на загальну суму тридцять тисяч гривень.

Співробітники СБ України затримали двох поліцейських у терміналі Міжнародного аеропорту "Харків" під час отримання чергової частини хабара.

Під час обшуків у службових приміщеннях та за місцями проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили майже сто тридцять тисяч доларів США та п’ятсот тисяч гривень.

Затриманим співробітникам поліції повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу ще двом фігурантам кримінального провадження.

Як повідомляв Соцпортал, СБУ знайшла чергові докази російської присутності на Донбасі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости