«Белые ночи» обіцяють найяскравіший лайнап за всю історію івенту

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. «Белые ночи» обіцяють найяскравіший лайнап за всю історію івенту
12:53, 18.08.17
Соцпортал

З приходом вересня ми проводжаємо літо, змінюємо гардероб, включаємось в роботу після відпустки або починаємо новий навчальний рік. 1-го та 2-го вересня Dance Event «Белые ночи» перезавантажить всіх нас, стане яскравим стартом нового сезону та надихне на нові челленджи.

Щороку «Белые ночи» відкривають та закривають літо під девізом «Ніч яскравіше дня!». Цього разу організатори готують ще більше світла, звуку, метафану, розваг та звичайно музики. Лайнап п'ятих «Белых ночей» буде, мабуть, найяскравішим за всю історію івенту. Частково завдяки колаборації з проектом SALAT і продюсером Spartaque. Команда SALAT відома в столичній EDM-тусовці своїми гучними привозами та івентами. Шоу-кейс від них буде представлено на головній сцені «Белых ночей». А на сцені Backyard виступлять артисти лейбла Codex українського діджея і продюсера Spartaque. У нашій країні він отримав широку популярність завдяки участі в найбільших танцювальних івентах Global Gathering і God`s Kitchen, а також статусу кращого українського діджея протягом декількох років за версією порталу Top DJ. Потім він зумів стати впливовим персонажем у світі техно також за межами України. Зараз його оригінальні треки та ремікси відомі практично всьому світу, а артисти його лейбла – актуальні українські та світові діджеї та саундпродюссери.

Розширить стильові рамки «Белых ночей» швейцарська група Kadebostany. Їх хіт Castle in the Snow побував практично у всіх світових чартах, зібрав 20 млн переглядів на Youtube та 3 млн прослуховувань на Spotify. Їх кавер на пісню Beyonce Crazy In Love став саундтреком до фільму "50 відтінків сірого". Їх альбом Pop Collection був відзначений відразу в трьох номінаціях Swiss Music Awards, був виданий в понад 50 країнах та зіграний на понад 200 концертах за 2 роки. Вони повернуться до Києва у повному складі, зі свіжим альбомом Monumental (Chapter I), оновленим видовищним візуальним шоу та абсолютно новою програмою.

Шанувальники трепу, дапстепу та всієї bass музики з нетерпінням чекають виступу Apashe – музичного продюсера з Бельгії, одного з хедлайнерів фестивалів Tommorowland-2017 і Alfa Future People-2017. Геймери знають його як автора саундтреків до Assassin's Creed і Watch Dogs, а меломани – як автора хітів No Twerk і Battle Royale.

Представниками house-музики на «Белых ночах» стануть My Digital Enemy – один з найуспішніших британських house-проектів останніх кілька років. Їх хіти регулярно можна чути в хитпараді Beatport Top 100, на радіостанції BBC Radio One, на престижних фестивалях на кшталт EDC Las Vegas і на танцполах США, Австралії, Канади і Європи.

Бажані гості практично всіх європейських клубів, фестивалів рівня Space Ibiza, Awakenings, Panorama Bar, Instytut – німецький дует Kaiserdisco привезуть свої свіжі треки і повернуть техно на «Белые ночи».

Всього близько сотні артистів на 5-х сценах об'єднають на одному івент в один вікенд тисячі людей з різними музичними смаками. Декорації, світлові інсталяції, фотозоні, фріки і аніматори зададуть загальний характер вечірки – треш-гламур. Фуд-корт від команди Ulichnaya Eda, пара десятків барів і комфортних чіллаут дадуть можливість безтурботно насолоджуватися останніми теплими ночами до світанку, на кордоні літа і осені. Така можливість буде навіть у батьків, яким не з ким залишити дітей. Колаборація «Белых ночей» з декількома дитячими центрами в різних районах Києва дозволить залишити дітей до 11 ранку з професійними нянями. Поки у батьків буде найяскравіша вечірка сезону, у дітей буде піжамна вечірка і відпочинок з однолітками. Всі подробиці можна буде знайти на сторінці в фейсбук.

Таким чином, «Белые ночи» зроблять закінчення літа не приводом для засмучення, а джерелом для натхнення.

Квитки: concert.ua/events/belye-nochi

Місце проведення: «Арт-завод Платформа»— найбільший креативний кластер в Україні, розташований на території колишнього Дарницького Шовкового Комбінату, площею 100 тис. кв.м. Це закрита еко-система, яка об'єднує бізнес, фестивалі, коворкінг, IT, арт, fashion, освіту та інші індустрії креативної економіки. З 2014 року гостями подій стало більше двох мільйонів чоловік, а бізнес-community об'єднало понад 300 різних стартапів і інноваційних проектів.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости