Скандал з паркувальним майданчиком на київському озері триває

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Скандал з паркувальним майданчиком на київському озері триває
19:26, 16.08.17
Соцпортал

Ганебна ситуація з паркувальним майданчиком на озері Вербне у Києві продовжується.

Про це повідомила депутатка фракції ВО "Батьківщина" у Київраді Марина Кочур.

- Сьогодні ТОВ "Кепітал менеджмент" вирішило всупереч законодавству продовжити роботи по облаштуванню парковки. Нагадую, відповідно до п.6.1 договору про надання права на експлуатацію фіксованих місць паркування укладено 23.11.2016 року між КП"Київпарктрансервіс" та ТОВ «КЕПІТАЛ МЕНЕДЖМЕНТ» договір набуває чинності з моменту підписання сторонами Акту про приведення майданчика в належний стан для експлуатації.!!!Але акт досі не підписано!!! Отже, договір є нікчемним, - зауважила вона.

За її словами "небайдужі мешканці Оболоні разом з працівниками нашої з Анною Свириденко приймальні завадили намірам забудовника, одразу ж було викликано поліцію та відділ благоустрою Оболонського району".

- Поліція зреагувала, склала протокол, роботи призупинилися. На превеликий жаль, благоустрій не вважав за необхідне виїхати та стати на захист громади, що дуже дивує! Понад 3 години ми прочекали їх представників,але дарма, - додала вона.

За словами її колеги Ганни Свириденко "поняття «закон» та «право» у Києві перетворюються на ніщо, коли йдеться про «золоту» київську землю".

- Сьогодні була вчинена чергова спроба захоплення земельної ділянки на березі озера Вербне, для будівництва паркувального майданчика. Вже встановили будку та завезли матеріали для облаштування забору. Не маючи достатніх правових підстав для реалізації своїх намірів, підрядник вже пішов, як кажуть на їх мові, «по-бєспрєдєлу». Але громада теж не дрімала).Зараз наша команда та активні мешканці Оболоні знову організовують оборону та проти рейдерських атак знахабнілих ділків на такі вже дефіцитні зелені зони, - пояснила вона.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости