На Київщині колишній чоловік влаштував сімейні розбірки зі стріляниною

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На Київщині колишній чоловік влаштував сімейні розбірки зі стріляниною
13:12, 26.06.17
Відділ комунікації поліції Києва

У селі Віта Поштова, що на Київщині, 40-річний житель столиці з вогнепальної зброї стріляв у батька своєї колишньої дружини. 64-річний пенсіонер госпіталізований до районної лікарні з вогнепальним пораненням лівого передпліччя.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Встановлено, що між колишнім подружжям тривають давні неприязні стосунки. Жінка неодноразово зверталась до поліції з заявами про те, що колишній чоловік силоміць намагається забрати її малолітню дитину.

Цього разу чолов’яга був налаштований войовничо: приїхав у село і прихопив з собою зброю. Коли пенсіонер заступився за свою доньку, нападник вистрілів у нього з мисливської рушниці. Після чого він на власному автомобілі протаранив ворота, щоб потрапити на обійстя.

Потім киянин взяв рушницю та металевий лом, зайшов на подвір’я і вистрілив у повітря, погрожуючи сусіду, який прийшов допомогти вгамувати дебошира.

Щоб зайти у будинок чоловік ломом розбив скло в задній його частині. Однак проникнути він не встиг. Там його затримали працівники Києво-Святошинського відділу поліції, які оперативно відреагували на повідомлення і одразу прибули на виклик.

На місці події поліцейські вилучили мисливську рушницю «SAFARI» та дозвільні документи на зброю.

40-річного жителя столиці затримано у порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 (замах на злочин) та за ч. 1 ст.115 (Умисне убивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві невідомі з вибухівкою хотіли атакувати офіс "Батьківщини".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости