В поліції розкрили деталі пожежі на Хрещатику

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. В поліції розкрили деталі пожежі на Хрещатику
11:58, 21.06.17
Відділ комунікації поліції Києва

У поліції повідомили, що результаті займання в будинку на Хрещатику вогонь знищив дах, другий та третій поверхи приміщення.

Про це повідомили в прес-службі поліції.

"Подія трапилась вчора о 16:57 у на вулиці Хрещатик Шевченківського району столиці. До правоохоронців районного управління поліції надійшло повідомлення про задимлення на даху колишнього центрального гастроному", - йдеться в повідомленні.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, керівництво районного управління поліції та пожежники. З метою забезпечення громадської безпеки правоохоронці перекрили частину вулиць Хрещатик та Богдана Хмельницького і забезпечили безперешкодний під’їзд спецтехніки.

О 21:04 рятувальники повністю ліквідували пожежу. У результаті вогонь знищив другий та третій поверхи приміщення центрального гастроному, а також пошкодив перекриття будівлі.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Остаточна причина пожежі буде встановлена під час слідства, у тому числі за результатами призначених експертиз.

Як повідомляв Соцпортал, пожежу на Хрещатику влаштували заради забудови - активіст.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости