Журналіста, який розслідував діяльність нардепа Рибалки, жорстоко побили - ЗМІ

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Журналіста, який розслідував діяльність нардепа Рибалки, жорстоко побили - ЗМІ
14:11, 09.06.17
Апостроф

У Василькові Київської області група невідомих осіб жорстоко побила журналіста Олексія Марченка, який протягом тривалого часу розслідував діяльність нардепа від "Радикальної Партії" Сергія Рибалки.

Про це пише "Апостроф".

З такою заявою у Facebook виступив громадський активіст Олексій Станчевский, автор відомого фільму "Перевертень з мандатом". Станчевский поспілкувався з потерпілим журналістом в одній зі столичних лікарень. Активіст припустив, що причиною побиття стала саме професійна діяльність Марченко.

"Після низки подібних розслідувань Олексій опинився в лікарні з переламаним носом, струсом мозку, численними забоями та синцями. Він погано пам'ятає обличчя своїх нападників, але згадує, що їх було четверо чи п'ятеро, і вони намагалися заштовхати журналіста в своє авто і викрасти. На щастя, Олексію вдалося вирватися з рук своїх кривдників. Це коштувало йому втрати здоров'я, але, слава Богу, за життя Олексія, зараз вже можна бути спокійним", - написав Станчевский, додавши до свого посту відео короткої розмови з потерпілим.

Повідомляється, що сам Марченко, хоч вже переведений з реанімаційного відділення у звичайний стаціонар, втім, почуває себе дуже слабким і знесиленим. Скаржиться на постійні головні болі і часткову втрату пам'яті. Говорить про те, що четверо чи п'ятеро невідомих посеред ночі намагалися заштовхати його в автомобіль і викрасти.

"Вони кричали: "Що ти назнімав?"...Мої розслідування стосувалися Ігоря Мосійчука та Сергія Рибалки. Обидва є депутатами Верховної Ради. Журналістське розслідування стосовно Сергія Рибалки стосувалося АТБ. Замовниками побиття могли бути ті люди, під кого я "копав", - сказав Марченко.

Видання повідомляє, що постраждалий вважає, що напад на нього було замовним, а його організатором і спонсором міг бути народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка – фігурант його численних розслідувань.

"Усі ці загрози йшли від Сергія Рибалки. Щодо журналістського розслідування АТБ. Тому я думаю, що погрожував і може бути замовником – саме Сергій Рибалко, депутат Верховної Ради. Вони хотіли шахрайським способом заволодіти АТБ. Говорили, що там – спонсори терору і так далі. Все було зовсім не так..." - розповів Марченко.
"Здається, що деякі наші так звані "народні обранці" просто втратили почуття реальності, сорому і відчуття землі під ногами, коли вирішили вдатися до замахів на життя журналістів у відповідь на розслідування своїх кримінальних вчинків", - підсумував свій пост Олексій Станчевский.

Як повідомляв Соцпортал, антикорупціонер Шабунін накинувся з кулаками на журналіста.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости