Під Києвом співробітник СБУ відкрив вогонь по волонтеру

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Під Києвом співробітник СБУ відкрив вогонь по волонтеру
10:15, 05.06.17
Roman Sinicyn

На Київщині співробітник Служби безпеки України атакував волонтера та переселенця з Донбасу, відкривши по ньому вогонь із травматичної зброї.

Про це повідомив Roman Sinicyn у Facebоok.

Зазначається, що в суботу, приблизно в 17:20 Сергей Максимец – волонтер, переселенець з Донецька з друзями їхав додому в Глеваху.

"На з’їзді з одеської траси їм створив аварійну ситуацію автомобіль Mitsubishi Outlander д.н.з. АА 0303 НР. Відбулась словесна препалка. Звичайний дорожний конфлікт. Але Аутлендер починає переслідувати та підрізати мікроавтобус Сергія (зелений мерседес віто). В результаті після доганялок і підрізань – водій аутлендера, співробітник СБУ на прізвище Чабан - стріляє у пасажира Максимця. Стріляє ніби-то у голову, той встиг закритись рукою, в результаті гумову кулю доставали з руки, - йдеться в повідомленні.

Відразу після стрілянини співробітник СБУ намагається втекти, проте волонтер розбив пляшкою бокове скло автівки СБівця, в результаті чого поліція почала розбиратись в інциденті.

"А далі, за словами Сергія, починається цікаве. На місце події приїздить начальник Чабана на чорному лендкрузері і щось вирішує з ментами. Прізвище і номера крузера вони не «срісовалі» на жаль. В бусі Сергія проводять кілька обшуків з понятими, нічого не знаходять. Бус забирають на штраф-майданчик (навіщо адже водій тверезий і перешкод руху машина не створює, крім того вона не є доказом чи знаряддям вчинення злочину?), штраф-майданчик на ділі виявляється двором Васильківського райвідділу поліції", - зазначає він.

За словами чоловіка, співробітник СБУ Чабан озвучив свою версію конфлікту.

"У Чабана, наскільки знаю - версія своя. Данєцкі напали на СБУ-шника, погрожували сокирою, розбили в аутлендері скло – Чабан в рамках самооброни застосував пристрій для відстрілу гумових куль. Цієї ж версії, за моїми джерелами, неухильно притримуються і будуть притримуватись у поліції", - пише він.

Наразі поліція відкрила кримінальну справу за статтею 296 ч.4 Кримінального кодексу.

"І в даній ситуації незрозуміло хто по версії васильківських слідчих буде постраждалим, а хто підозрюваним. Ну хоча мені, якби, зрозуміло", - резюмував чоловік.

Як повідомляв Соцпортал, нардеп побив співробітника СБУ через обшуки.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости