Знайдено винних у незаконному вивезенні сміття зі Львова

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Знайдено винних у незаконному вивезенні сміття зі Львова
10:46, 01.06.17
Прес-служба прокуратури Лвьівської області

Правоохоронними органами буливикрито організатори незаконних схем з вивезення сміття з міста Львова.

Про це повідомляє прес-служба місцевої прокуратури.

В ході розслідування було встановлено, що перевізникам, уповноваженим на вивезення сміття зі Львова, ряд підприємств в Дніпрі надавали послуги із захоронення відходів.

Також повідомляється, що дніпровські підприємства не мають відповідних ресурсів: техніки, полігонів твердих побутових відходів, транспортних засобів, необхідних для поховання відходів, не володіють нерухомістю і не мають найманих працівників.

Прокурори відзначають, що засновниками, керівниками і бухгалтерами підприємств виявилися особи, які не знали про їх існування, а також особи, які за участь в їх реєстрації отримували грошові кошти.

Слідством встановлено, що після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі та до самого розкриття схеми перевізники твердих побутових відходів подавали документи від імені фіктивних підприємств про прийняття та захоронення відходів, на підставі чого отримували кошти з міського бюджету Львова.

У той же час, як таких послуг фіктивні підприємства не чинили, а перевізники незаконно здійснювали скидання твердих побутових відходів в невідведених для цього місцях на всій території України.

Як повідомляв Соцпортал, під Києвом знову виявили львівське сміття.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости