Макрон заявив про готовність ввести нові снакції проти Росії

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Макрон заявив про готовність ввести нові снакції проти Росії
20:35, 29.05.17

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що готовий ввести нові санкції проти Росії в разі ескалації ситуації на Донбасі.

Про це повідомляє Газета.Ru.

"Якщо знадобиться, то потрібно буде посилити санкції, але якщо буде ескалація. Якщо буде деескалація, то цього не буде", - сказав він за підсумками переговорів з Путіним.

Французький лідер додав, що покладається на "нормандський формат" і Мінський процес, як шляху деескалації ситуації на сході України, передає Укрінформ .

"Зі свого боку я нагадав президенту Путіну, який прагне домогтися через" нормандський формат "і Мінський процес деескалації конфлікту", - зазначив він.

Макрон також підкреслив, що хоче провести новий раунд переговорів в "нормандському форматі" з Німеччиною та Україною, щоб мати повний аналіз ситуації.

"Також в рамках цього" нормандського формату "ми повинні мати вичерпний доповідь Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ" - додав президент Франції.

Крім того, Макрон повідомив, що на зустрічі з Путіним вони торкнулися теми арешту українського журналіста Романа Сущенко, який зараз перебуває в ув'язненні в Москві.

Однак французький президент відмовився розповісти подробиці і підсумок переговорів, оскільки це, за його словами, не допоможе вирішенню проблеми.

Як повідомляв Соцпортал, більше 60% американців вважають Росію ворогом - опитування.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости