​У Києві пройде унікальний акустичний концерт BRUTTO

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​У Києві пройде унікальний акустичний концерт BRUTTO
17:37, 04.04.17
Соцпортал

18 травня в ДК КПІ Сергій Міхалок представить акустичну програму "Вечірнє сонце".

За задумом організаторів, на акустичному концерті глядачі зможуть поспілкуватися з учасниками групи в неформальному колі.

Крім музики, глядачів чекає також формат творчої зустрічі.

"Такі зустрічі дозволять створити особливу атмосферу, яка неможлива на великих концертах, зроблять можливим тісне спілкування фанатів групи зі своїми кумирами. Вони для тих, хто хоче не тільки побачити і почути, але відчути або навіть стати співучасником", - переконані організатори акустичного концерту BRUTTO.

Сам музикант визначив жанр свого виступу як поетично-музичну виставу.

"Своїми піснями я нікого не вчу. Для мене це просто можливість зафіксуватися емоційно в даний період часу, а потім через якийсь час спробувати пригадати, яким я був раніше.

Іноді я сам плутаюся в своїх альтер его, у всіх Сашах і Сергіях, Мiхалках минулого, Мiхалках майбутнього. Під час розмови раптово може проявитися то один, то інший. Це як у Довлатова:"Сергій який п'є і Сергій непитущий були настільки різними людьми, що навіть були незнайомі". Ось це про мене і про мої іпостасі. Взагалі у мене в голові не звичайна каша, а жорстка кутя", - Сергiй Міхалок.

Замість стрибків вище мікрофонної стійки і жорсткого слему в залі для глядачів нова програма передбачає неформальне спілкування, вірші і розповіді, а також пісні "Ляпісів" і BRUTTO під гітару.

Нову роботу колективу Міхалка супроводжував блискавичний солд-аут: квитки на перші концерти в Києві були повністю продані за 54 хвилини.

Глядачі акустичного концерту також почують нові аранжування пісень "Гарри", "Я верю", "Огоньки", "Воины светл", "Зоопарк", "Зорачки" та інших композицій різних періодів.

Разом із Сергієм на сцену вийдуть музиканти BRUTTO - Павло Третяк і Лефт!

Місто: Київ

Дата: 18 травня

Місце проведення концерту: Палац Культури КПІ

Адреса: м.Київ, пр. Перемоги, 37

Початок: 20:00

Посилання на квитки

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости