Російські ЗМІ активізували зйомки фейків на Донбасі - розвідка

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Російські ЗМІ активізували зйомки фейків на Донбасі - розвідка
10:36, 09.05.17
Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Бойовики та російські офіцери ЗС РФ продовжують порушувати домовленості про припинення вогню та здійснювати заходи з дискредитації сил АТО та України, зокрема через російські ЗМІ.

Про це по це повідомляє ГУР України.

Зазначається, що бойовики надають хибні дані з боку підрозділів ЗСУ.

"У подальшому надана дезінформація використовується для виправдання відкриття вогню “у відповідь” та підготовки пропагандистських сюжетів російськими ЗМІ", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, протягом останніх діб відмічається зростання конфліктів між кадровими російськими військовослужбовцями та військовослужбовцями з числа місцевих мешканців, що нерідко призводить до збройного протистояння.

"Військовослужбовці одного з підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК, невдоволені умовами проходження служби та недолугим командуванням т.зв. військових радників, відмовились виконувати накази російського офіцера. З метою наведення “статутного порядку” до місця події було надіслано резервний підрозділ російських окупаційних військ. Заарештовано сім “бунтарів”, у т.ч. командира підрозділу", - зазначили у розвідці.

Також російським офіцерам заборонили перебувати на передових позиціях.

Як повідомляв Соцпортал, чому Росія не змогла стати миролюбною країною.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости