У шпиталі для бійців АТО жаліються на погане харчування

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. У шпиталі для бійців АТО жаліються на погане харчування
11:01, 24.04.17

Харчування в Одеському військовому шпиталі, де в тому числі лікуються ветерани АТО, організовує компанія, до якої вже кілька років озвучують серйозні претензії.

Як розповів Соцпорталу однин з пацієнтiв медзакладу, порції, які мають відповідати вимогам покращеного харчування, ці критерії не витримують. Більш того, кухня знаходиться у занедбаному стані, а нещодавно один з бійців знайшов у каші таргана.

"Без додатково куплених продуктів важко. Місцевим генерала постійно носять передачі з дому. Але ж тут бійці АТО з усієї України. Крім того, з деяких відділень виходити взагалі заборонено", - каже обурений пацієнт.

За його словами, годує пацієнтів шпиталю ПП "Артек-союз", яке ще з 2004 року почало співпрацю із збройними силами в Криму та наразі обслуговує Херсонську, Миколаївську і Одеську області.

При цьому ще тоді у роботі компанії виникало ряд порушень - від гострих кишкових інфекції у солдат, до необгрунтованого збільшення вартість порції у п'ять разів.

"Директор "Артек-союзу" Наталія Лобик спростовувала наявність порушень. Вона також має спільний бізнес з колишнім депутатом-"регіоналом" Сергієм Брайком, відомим виступами перед пресою від імені окупантів Криму", - пише Європейська правда.

Втім, це не завадило "Артек-Союзу" і в 2015 році виграти тендер на обслуговування армії .

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости