У Києві спіймали квартирних крадіїв-рецидивістів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві спіймали квартирних крадіїв-рецидивістів
12:15, 20.04.17
Відділ комунікації поліції Києва

У Деснянському районі столиці чотирьох киян затримали за крадіжки з квартир, зловмисники встигли обікрасти два помешкання і раніше неодноразово притягалися за аналогічні злочини.

Місцева мешканка звернулася до поліції із повідомленням про крадіжку з її квартири у будинку на проспекті Володимира Маяковського. Потерпіла розповіла, що з квартири зникли 8 тисяч гривень і парфуми. І поки правоохоронці працювали над розкриттям злочину, із аналогічною заявою до поліції звернувся сусід потерпілої. Чоловік повідомив про викрадення чотирьох автомобільних коліс.

У ході проведення слідчих дій поліцейські встановили причетність і місцезнаходження чотирьох осіб, яких затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. При собі вони мали відмички, за допомогою яких ламали серцевини замків.

Також правоохоронці виявили та вилучили інші речові докази. Затримані – уродженці столиці, віком до 35-ти років, раніше неодноразово судимі за аналогічні злочини.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв Соцпортал, масштабна ДТП на Київщині: зіткнулися відразу п'ять авто.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости