Під Києвом чоловіки до напівсмерті напоїли дитину горілкою

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Під Києвом чоловіки до напівсмерті напоїли дитину горілкою
07:46, 18.04.17

У Київській області, в смт Іванків, сталася серйозна пригода з 13-річним хлопчиком. Двоє місцевих жителів напоїли школяра горілкою "заради забави". За життя дитини після сильної алкогольної інтоксикації тепер борються медики.

"Двоє друзів поверталися з футболу і побачили компанію незнайомців, які розпивали спиртні напої. Чоловіки запропонували дітям до них приєднатися: один хлопець пішов, а другий залишився. Через якийсь час він повернувся додому і втратив свідомість прямо на порозі. Перелякані батьки одразу ж повезли його в лікарню. Медики діагностували у хлопчика сильне алкогольне сп'яніння (1,6 проміле алкоголю в крові). Також у нього виявили синці на ногах", – розповіли в ГУ НП Київської області.

Правоохоронці додають, що, за словами дитини, його побили невідомі і силою залили йому в рот якусь гірку речовину. Причетних до події чоловіків вдалося затримати. Ними виявилися місцеві жителі 24 та 25 років. Відкрито кримінальне провадження за ст. 304 Кримінального кодексу (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, у пияцтво, заняття жебрацтвом). Зловмисникам загрожує до 5 років в'язниці.

Как сообщает Соцпортал, у Києві троє чоловіків влаштували різанину через неправильне паркування.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости