НАТО є чому повчитись в України, - експерт

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. НАТО є чому повчитись в України, - експерт
11:34, 07.04.17
Соцпортал

«Україна як держава, Збройні сили України та інші силові структури, що відповідають за безпеку нашої держави, отримали дуже великий досвід, яким ми вже зараз ділимося з іншими країнами, в першу чергу з тими, що входять до Альянсу», - зазначив перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Михайло Коваль у ході 10-го Київського безпекового форуму, організованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

Про це повідомляє кореспондент Соцпорталу

Генерал наголосив, що у 2014 році після анексії Криму та військового вторгнення Росії на український Донбас вперше після Другої світової війни в Європі почався переділ кордонів.

Відповідаючи на запитання, як Україна протистоїть російській агресії, у тому числі гібридній війні, Михайло Коваль сказав, що наша країна навчилася відбивати атаки ворога і протистояти йому.

«Головний здобуток – ми зупинили противника. Головний здобуток минулого 2016 року - що українські Збройні Сили не тільки не поступилися жодним сантиметром своєї землі, а навпаки – по деяких напрямах пішли вперед», - заявив заступник Секретаря РНБО.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости