Оперативники затримали вбивцю, який 2,5 роки переховувався від слідства на території РФ

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Оперативники затримали вбивцю, який 2,5 роки переховувався від слідства на території РФ
04:15, 21.03.17

Співробітниками карного розшуку затриманий 44-річний мешканець Станично-Луганського району, який знаходився у розшуку з 2014 року за підозрою у скоєні вбивства мешканця с. Олександрівка Станично-Луганського району. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

У листопаді 2014 році під час розпиття спиртних напоїв у будинку за адресою с. Олександрівка Станично-Луганського району між 46-річним власником будинку та його приятелем виникла сварка, під час якої гість наніс господарю ножеві поранення в область серця, і побачивши наслідки своїх діянь, втік з місця події.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за статтею 115 КК України «Умисне вбивство». Під час проведення оперативно-слідчих дій були зібрані докази щодо причетності підозрюваного до скоєння злочину та було встановлено, що чоловік виїхав за межі України до Ростовської області РФ, де переховується від слідства. Чоловіка було оголошено у розшук та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Співробітниками Управління карного розшуку була отримана інформація про те, що підозрюваний має намір потрапити додому, перепливши річку Деркул вплав. Вчора підозрюваний був затриманий за адресою одного із своїх приятелів у Станично-Луганському районі.

Як повідомляв Соцпортал, поліція попередила вбивство бізнесмена.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости