Депутат запропонував скасувати посаду Президента

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Депутат запропонував скасувати посаду Президента
02:20, 20.03.17
Cемен Семенченко

​Доброго ранку, Петро Олексійович. Я вже писав, що для мене особисто ви більше не є президентом України. Писав, що можливо для України краще буде взагалі скасувати цю посаду. Тому що паноптикум моральних виродків, які грабували Україну на посаді президента - реально вражає.

Але я відразу зіткнувся з проблемою. Де факто і де юре посада існує. Якщо ви не президент, то кому я буду писати листа? Тому я знайшов вихід. Буду писати вам як тимчасово виконуючему обов'язки президента. Поки Народ України не знайде більш гідну кандидатуру. Або поки не вирішить цю посаду скасувати.

Петро Олексійович, я ще не знаю скільки загиблих і поранених буде у звіті штабу АТО. Але розумію що ваші торгові партнери не заспокояться. Дуже їм вигідна війна. Але і хлопці з Блокади нікуди не підуть. Занадто багато їх побратимів загинули на цій війні. Зараз Блокада триває. Потяги до орків і назад не йдуть. Якщо, через деякий час, ви вирішите зняти свої тимчасові обмеження на торгівлю з ворогом, ветерани не дадуть цим поїздам знову піти. Гарантую.

Про що я хотів вам ще написати? Про вашего улюбленого народного депутата Володимир Парасюк. Ви називали його "депутатом середнього роду" за сутичку з аваковцами. Ви розповідали як він матюкається. У всіх поліцейських дільницях Донецької області пройшли п'ятихвилинки ненависті і зажадали Парасюка посадити. Ображені "зелені чоловічки" з'явилися в зал Верховної Ради і скаржилися на Парасюка з трибуни. Боротьба з Парасюком стала новою національною ідеєю для вашої клептократії.

Тільки упс, Петро Олексійович. Упс, пане тимчасово виконуючий обов'язки. А хто тут у нас на цьому відео б'є поліцейських, вірніше міліціонерів? Хто зриває з них шоломи, хто матюкається? Три депутати "середнього роду". Порошенко, Зінченко, Третьяков. Але є суттєва різниця, пане тимчасово виконуючий обов'язки. Парасюк це робив один. Вас троє і натовп людей. Парасюк це робив в зоні АТО, ви у центрі Києва. У аваковцев була зброя. Ваші жертви беззбройні. Парасюк це робив захищаючи побратимів і сестру. Ви - заради кар'єри і наживи. Так хто у нас середнього роду, Петро Олексійович? Хто ще і лицемір з подвійними стандартами? Правильно. Ви самі. Отримаєте цукерку "рошен" за правильну відповідь.

Після побиття міліціонерів у 2004 ви стали секретарем ради національної безпеки і оборони. Так призначте Парасюка на цю посаду. Тоді ваші дії будуть логічними та послідовними. У мене все, пане тимчасово виконуючий обов'язки. Думайте. А ми будемо контролювати, щоб до ваших торгових партнерів миша не проскочила, а тим більше потяг.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости