У Києві пройде тиждень іспанського кіно: Програма

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У Києві пройде тиждень іспанського кіно: Програма
13:36, 15.03.17
Соцпортал

Спогади і таємниці минулого, заборонене кохання і зрада, докази справжньої дружби, калейдоскоп ексцентричних пригод - СінеФієста повертається в Україну. 30 березня в Культурному центрі «Кінотеатр «Київ» відбудеться відкриття XV Тижня іспанського кіно.

Історія про велике кохання, зв’язок часів і поколінь. Фільм-відкриття СінеФієсти — «ПАЛЬМИ В СНІГУ» Фернандо Ґонсалеса Моліни.

Красуня Кларенс живе у холодних горах. Якось вона знаходить загадкового листа і вирішує дізнатися правду про минуле свого батька. Дівчина вирушає на африканський острів Фернандо-По і ніби потрапляє до раю. Вона йде слідами сімейних таємниць, у яких знаходить і заборонене кохання, і зради, і визначальні події, що стали частиною світової історії.

У головних ролях зірки іспанського кіно Маріо Касас та Адріана Уґарте, а для Берти Васкес, яка народилася у Києві, ПАЛЬМИ В СНІГУ є дебютом у великому кіно.

Комедійно-драматичний, інакший погляд на справжню дружбу — «ТРУМАН» — нова робота Сеска Ґая, учасника СінеФієсти у 2013 році («ЧОЛОВІКИ НА ГРАНІ»).

До Хуліана несподівано приїздить друг з Канади Томас, коли дізнається, що той вирішує облишити свою боротьбу з раком. Двоє друзів, разом із собакою Хуліана з кличкою Трумен, переживають чотири насичених дні.

Фільм-володар премій «Гауді» та «Гойя» у номінаціях «Найкращий фільм» та «Найкращий режисер».

Ексцентричні «НІЧНІ ІСТОРІЇ» з Барселони — романтична комедія Мануели Бурло Морено.

Однієї довгої серпневої ночі різні люди переживають різні події, що справляють на них великий вплив: після трирічних стосунків, Люсію кидає її хлопець Іван, бо думає, що та більше його не кохає; Пако – водій вантажівки – ніяк не насмілиться зізнатися в коханні жінці своєї мрії; підлітки Коке та Луїсіто роз’їжджають по місту на краденому автомобілі в пошуках пригод; водій карети швидкої допомоги Альберто готується почати нове життя з новою роботою та новою дівчиною; а водій таксі Педро усвідомлює, що в їхніх із дружиною Марією стосунках не все гаразд. Усіх героїв поєднує нічна радіопрограма, усі вони пересуваються містом і не усвідомлюють, що їхні долі несподівано перетнуться...

Неймовірно чуттєва історія про почуття, непідвладні часу. Мануела та Ольмо — перше кохання, повнометражна стрічка Хонаса Труеби «ВОЗЗ’ЄДНАННЯ».

Пройшли роки з їхньої останньої зустрічі... Вона дає йому листа, який він їй написав, коли вони ще були парою у школі. Цей лист докорінно змінить їхні почуття (точніше, їхні уявлення про свої почуття), коли їм уже за тридцять. Протягом однієї ночі в Мадриді, у супроводі звуків музики та коктейлів, Мануела та Ольмо возз’єднаються в тому майбутньому, яке обіцяли одне одному п’ятнадцять років тому, коли вперше відчули, що таке кохання.

Кіно гарного настрою, потужний дебют Даніеля Ґузмана НІЧОГО НАТОМІСТЬ.

16-річний Даріо тікає з дому від безладу, який уже несила витримувати. Відданий друг Луїсмі, Каралімпія – нещасний невдаха, що вдає з себе переможця, та бабуся Антонія, яка на своєму триколісному автомобілі збирає покинуті меблі, – вони стануть новою родиною для Даріо. Представники трьох поколінь зустрінуться в місті, що є надто великим для самотності. Надворі літо.

З нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Іспанією та Україною СінеФієста представить Особливу подію «НІЧ КОРОТКОМЕТРАЖНОГО КІНО» - кохання поза часом, примирення ворогів, супергеройські здатності, родинні таємниці, хвилююче питання самовизначення. 25 фільмів - 25 зірочок, кожна з яких має свою власну історію. Єдиний показ відбудеться 31 березня о 23:59 в Культурному центрі «Кінотеатр «Київ».

Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости