Для добровольчих батальйонів сьогодні освятять сто ікон

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Для добровольчих батальйонів сьогодні освятять сто ікон
11:44, 14.03.17
Соцпортал

В останній день проекту “СТОІКОН” священики Михайлівського Золотоверхого Собору за участю Предстоятеля УПЦ КП Філарета освятять експоновані ікони для українських солдатів, а голови Оболонської РДА Олександр Цибульщак і Печерської РДА Сергій Мартинчук вручать нагороди воїнам добровольчих батальйонів.

"СТОІКОН" — сокровенна віра у святість перемоги. Виставка містить іконописні роботи /100 левкасних дошок/ різного тематичного спрямування з зображенням ликів святих, великомучеників і блаженіших - особистостей, які силою та вірою вели перемогу справедливості.

Лики мають силу. Вчасне звернення до них із молитвами - дисциплінує час, внутрішню природу, світовий простір і пам'ять історії", - стверджує творець цих образів Роман БОНЧУК. Він готовий поповнювати свою колекцію до завершення війни.

Після показу в Українському Домі й освячення ікони як символ непохитності духу та як оберіг від нечисті, що зазіхає на українську землю, будуть віддані в руки Цвіту української нації - командирам батальйонів на передову, військовим шпиталям, реабілітаційним центрам і просто бійцям для зцілення, підтримки та в знак подяки.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости