79-річний пенсіонер три роки не може поселитись у пансіонат

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. 79-річний пенсіонер три роки не може поселитись у пансіонат
16:37, 20.01.16

79-річний пенсіонер Устименко Борис Антонович вже три роки не може оформити своє поселення у Київський пансіонат ветеранів праці, який знаходиться за адресою вул. Жукова, 2.

Як розповів він Соцпорталу, всі необхідні документи, які в тому числі підтверджують статус ветерана праці та відсутність родичів, які мають змогу його утримувати, було оформлено у 2013 році.

"Мене відправили в Департамент соціальної політики КМДА. Там повідомили, що оформлять в інтернат в Ясногородку за 60 км від Києва. Але ж одна справа інтернат, а інша пансіонат, де є лікування. Я глухий, сліпий, я потребую лікування", - зазначає Борис Устименко.

За його словами, за оформлення впансіонат ветеранів праці у нього вимагали хабар, а після відмови почалась перевірка. Знайшли 45-річного сина пенсіонера від першого шлюбу, з яким він не живе. Як повідомив дідусь, його син є хворим і не може його втримувати. Перевірка це підтвердила, однак справа не просунулась.

Наразі Борис Устименко перебуває в Лікарні швидкої допомоги. Небайдужі пацієнти зголосились допомогти йому викласти претензії до Департаменту через Контактний центр.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости