7 лучших книг о беттинге, которые помогут выиграть

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. 7 лучших книг о беттинге, которые помогут выиграть
10:55, 04.10.19
Соцпортал

Футбол, баскетбол, теніс, хокей - ці види спорту приблизно однаково популярні на всіх континентах, вони привертають увагу мільйонів уболівальників та любителів ставок в букмекерських конторах.

Але є і такі спортивні дисципліни, які можна сміливо називати екзотикою. Хто знає, можливо, через кілька років навіть вони поповнять програму олімпійських ігор, а поки просто пропонуємо поговорити про найбільш незвичайні й навіть дивні види спорту.

Найекзотичніші види спорту

  • Хьорлінг

Можете уявити собі поєднання футболу, хокею та бейсболу в одному флаконі? В Ірландії змогли і придумали гру під назвою хьорлінг. Екіпірування гравця в хьорлінг включає футбольну форму, захисний шолом і дерев'яну ключку. Суперники намагаються забити якомога більше голів у ворота один одного.

  • Бузкаші

Дуже дивний і жорсткий вид спорту, який втім вважається національним в Афганістані. Спортсмени весь час знаходяться верхом на конях, а головне завдання полягає в тому, щоб схопити тушку кози і утримати її до тих пір, поки не буде пересічена спеціальна лінія. Такий собі варіант поло без м'яча і ключки. Ось тільки бузкаші набагато небезпечніше і грубіше.

  • Джай-алай

Комбо бадмінтону та гандболу, в яке зазвичай грають в одиночному або парному розряді. Спортсмен повинен жбурнути м'яч в стіну, розташовану в зоні суперника, використовуючи своєрідну ракетку, схожу на черпак. Якщо суперник не зловить м'яч на ходу або після відскоку від стіни, очко зараховується команді, що подавала.

  • Кабадді

У цій цікавій грі на вибування команда посилає на половину суперників свого «шпигуна», який повинен торкнутися кого-то з протилежної команди і повернутися до своїх. Якщо ж загарбника встигають схопити, очко дістається суперникам. Будь-який гравець, до якого торкнулися, з гри вибуває.

  • Скібоб

Сноуборд і лижі - це обов'язкові атрибути активного зимового відпочинку. А якщо замінити дошки і палиці на віддалену подібність велосипеда? Адреналіну точно стане більше, як і безглуздих падінь, валянь в снігу і просто нових вражень.

Цікаві види спорту для ставок

Не всі, але багато букмекерські контори приймають ставки на спорт на результати матчів за такими дисциплінами:

  • Сепактакрау - подоба волейболу, в якому м'яча дозволено торкатися будь-якими частинами тіла за винятком рук.
  • Флорбол - дисципліна з сімейства хокею з м'ячем, матчі проходять в закритому приміщенні, гравці, озброєні спеціальної ключкою, повинні забити в ворота суперників якомога більше голів.
  • Кіберспорт - набирають популярність ставки на відеоігри, які доступні в багатьох конторах. Наприклад, гравці можуть спрогнозувати результати змагань по Dota2, Counter-Strike, League of Legends і інших ігор.

Неспортивні події в розпису букмекерських контор

Крім ставок спортивного характеру, топові букмекери пропонують неспортивні парі. Наприклад, в 2019 році шанувальники азарту можуть поставити на наступні ринки:

  • Хто стане наступним Джеймсом Бондом?
  • Який автомобіль буде визнаний автомобілем року в Європі?
  • Коли людина вперше ступить на поверхню Марса?
  • Одружаться чи Купер і Леді Гага?
  • Хто переможе на Євробаченні-2020?
  • Чи з'явиться нова станція метро на Троєщині до 2022 року?

Крім того, в букмекерських конторах можна поставити на результати телевізійних шоу, культурних і політичних подій. Зокрема, гравцям доступні ставки на результати наступних президентських виборів в США, підсумки Brexit і ін.

Всі новини спорту читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости