Військова прокуратура завітала з обшуком до київського депутата

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Військова прокуратура завітала з обшуком до київського депутата
11:28, 13.09.17
Володимир Бондаренко

Сьогодні о 7 ранку військова прокуратура України завітала до квартири члена фракції "ВО "Батьківщина" у Київраді Олександра Березнікова.

Про це повідомив керівник київської "Батьківщини" Володимир Бондаренко.

За його словами у постанові значиться адреса обшуку одна, а прибули до квартири місця реєстрації депутата.

- Обшуки помешкань і офісів депутатів та чиновників - це нормальна річ. Ми живемо в часи боротьби з корупцією. Але в даному випадку є одне але. Олександр Березніков є головою комісії Київради з питань місцевого самоврядування, на сьогоднішньому засіданні якої мав розглядатися проект рішення "Про імпічмент Президенту України", ініційований фракцією "Батьківщина", - зауважив він.

Він переконаний, що для прийняття рішення комісія у складі 4 депутатів (представники фракцій "ВО "Батьківщина", "Свобода", "Самопоміч" та "БПП") повинна мати кворум у складі 3 депутатів.

- З огляду на обставини О. Березніков очевидно не зможе бути присутнім на засіданні комісії. А одним з членів комісії є представник фракції "БПП", які саботують відповідний проект рішення на усіх комісіях, і який може зумисно не прийти на засідання, - відзначив Бондаренко.

Враховуючи це, комісія може бути зірвана через відсутність кворуму. Відповідно і проект рішення не буде розглянутий. Це дозволить не поставити проект рішення до порядку денного наступного засідання Київради.

- Схоже на те, що влада затягує час. Здійснюється грубий політичний тиск на політичну силу "Батьківщина", - виснував він.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости