Цього року в столиці висадять рекордну кількість квітів – 13 мільйонів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Цього року в столиці висадять рекордну кількість квітів – 13 мільйонів
16:26, 12.09.17
Соцпортал

Рекордну кількість квітів – 13 мільйонів – у Києві висадять до кінця поточного року, 10 мільйонів – уже висаджено працівниками КО «Київзеленбуд». Про це повідомили в комунальному об’єднанні.

«Важливим завданням для нас є збільшення висадження багаторічних рослин і створення злакових клумб. Цього року такі клумби створили у Голосіївському та Оболонському районах. І це лише початок – далі вони будуть сформовані у всьому місті. Вже триває створення злакової клумби у Дніпровському районі. Суттєва перевага декоративних злакових клумб – їхня невибагливість у догляді: вони чудово переносять як рясний полив і тінь, так і спеку, відкриті сонячні ділянки та засуху, практично не піддаються хворобам і не вражаються шкідниками, а самі злаки легко уживаються з іншими рослинами», – зазначає генеральний директор комунального об’єднання Михайло Наконечний.

Більшість квітів, які висаджують у Києві, вирощено у 13 парниково-оранжерейних господарствах районних комунальних підприємств по утриманню зелених насадження. Одним зі шляхів реалізації стратегії розвитку КО «Київзеленбуд» на ‎2017-2021 роки «Екологічно. Інноваційно. Комфортно» є створення нових і реконструкція наявних оранжерейних господарств для вирощування рослин, стійких до зростання у мегаполісі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости