Ulichnaya Eda збере фермерів, крафтовіків та страви з локальних продуктів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Ulichnaya Eda збере фермерів, крафтовіків та страви з локальних продуктів
17:25, 11.09.17
Соцпортал

Вересень – щедрий та врожайний місяць. Тому 23-24 вересня темою фестивалю Ulichnaya Eda буде "Ферма", а фуд-корт буде ломитися від страв з фермерських локальних продуктів.

Ті, хто хоч раз був на фестивалі Ulichnaya Eda знають, що після всіх гастрономічних відкриттів і розваг, потрібно зайти в Local Food Market. Тут можна купити м'ясну і рибну фермерську продукцію, домашні соуси та напої, натуральні солодощі та снеки, продукти від маленьких сироварень та молочних господарств. Ці ласощі зручно взяти додому та продовжити фестиваль вуличної їжі ще на кілька днів або порадувати гостинцями друзів і близьких людей. Завдяки тематиці «Ферма» цього разу Local Food Market стане масштабнішим та представить нові категорії фермерських продуктів. Крім частувань фермери готують лекції, де поділяться своїм досвідом відкриття невеликих крафтового виробництв, і дегустації своєї продукції. Розклад лекцій та інших активностей буде традиційно в газеті, яку можна взяти на касі. Подати заявку на участь в Local Food Market можна тут: https://goo.gl/Y83KQR

Вперше в рамках Ulichnaya Eda відкриється алея українських ремісників. Майстри готують выроби в таких категоріях: рукоділля, реміснича творчість, декоративне мистецтво, посуд з різних матеріалів, косметика ручної роботи, одяг і аксесуари. Якщо ви також захоплюєтесь хендмейдом, реєстрація майстрів проходити тут: https://goo.gl/9hG8ki

Також на фестиваль повернуться мандрівники – компанія Hakuna Matata. Вони об'їхали більше сотні країн та зібрали тисячі рецептів. На їхньому стенді можна буде спробувати автентичні страви, послухати дивовижні історії і подивитися фільми про подорожі.

Оскільки багато гостей фестивалю Ulichnaya Eda приходять з дітьми, для них до традиційної дитячої зоні додасться контактний зоопарк. Дорослі та діти зможуть повеселитися в лабіринті з сіна, сфотографуватися на тракторі, виграти в конкурсах частування для себе і друзів, відвідати презентацію нового гриля від Tefal і навчитися готувати на ньому, взяти участь в майстер-класах з виготовлення вінків та ляльок-мотанок, в перестрілках кетчупом і гірчицею та інших гастрономічних і спортивних активностях.

Квитки: concert.ua/eventpage/ulichnaja-eda

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости