Ulichnaya Eda спростувала інформацію про проведення фестивалю в Росії

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Ulichnaya Eda спростувала інформацію про проведення фестивалю в Росії
16:13, 07.09.17
Соцпортал

4 роки поспіль в столиці України компанія Ulichnaya Eda проводить фестивалі вуличної їжі та інші масштабні заходи. З кожним разом вони збирають все більше гостей, отримують все більший резонанс в ЗМІ та соц мережах і, як наслідок, активізують все більшеконкурентів і недоброзичливців.

Одні з них в серпні 2017-го створили фейкову копію ulichnayaeda.com офіційного сайту ulichnayaeda.com.ua зі спробою скомпрометувати організаторів. На псевдо-сайті розміщена інформація із запланованими фестивалями Ulichnaya Eda в Москві. Фото, відео та тексти повністю скопійованіз оригінального сайту, а посилання на купівлю квитків не працюють. Це можна розглядати і як спробу шахрайства, і як спланованупровокацію. Тому засновник компанії Ulichnaya Eda Роман Тугашевзробив офіційну заяву з цього приводу.

Роман Тугашев: «Будь-який успішний проект має конкурентів і заздрісників. Недостовірну інформацію про те, що наша компаніянібито збирається проводити фестивалі на території Росії, я розглядаю, як можливу інформаційну атаку з боку конкурентів. Офіційно заявляю, що діяльність компанії Ulichnaya Edaзосереджена виключно на території України. На даний момент місце проведення всіх без винятку наших заходів це місто Київ, вул. Біломорська, 1, «Арт-завод Платформа». Тому проханняігнорувати будь-яку інформацію, яка суперечить даним офіційних джерел компанії».

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости