У Дніпрі викрили конвертаційний центр на 360 млн грн

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Дніпрі викрили конвертаційний центр на 360 млн грн
13:51, 19.08.17

Податкова поліція та фіскали викрили у Дніпрі конвертаційний центр на 360 млн грн,який працював через фіктивні компанії.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови в Державної фіскальної служба України Сергій Білан.

-У Дніпрі співробітники податкової міліції спільно з Національною поліцією ліквідували міжрегіональний конвертаційний центр з обігом понад 360 мільйонів гривень,

- пише він.

За його словами, група осіб надавала підприємствам реального сектора економіки Київської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської областей та міста Києва незаконні послуги з формування податкового кредиту та переведення безготівкових коштів в готівку.

Для здійснення своєї діяльності зловмисники зареєстрували та придбали низку фіктивних підприємств. На їх рахунку компанії перераховували грошові кошти нібито за придбані товари чи послуги. Надалі ці кошти перераховувалися на рахунки фізичних осіб та знімалися через банкомати і передавалися замовникам цих послуг.

В результаті проведеного ряду обшуків було виявлено та вилучено близько 220 тисяч гривень готівкою, 33 печатки підприємств, комп'ютерна техніка, чекові книжки, банківські картки. Крім того, було заблоковано 45 розрахункових рахунків, відкритих в 11 банках.

Як повідомляв Соцпортал, СБУ викрила «конвертаційний центр» з обігом у 20 млн грн.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости