На Київщині затримали озброєного АТОвця, який погрожував людям

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На Київщині затримали озброєного АТОвця, який погрожував людям
12:08, 11.08.17

В Обухові через ревнощі чоловік вистрілив кілька разів у стіни з карабіна та побив батька своєї дружини, після чого поїхав у невідомому напрямку.

Про це повідомляє місцева поліція.

На місці події поліцейські з’ясували, що конфлікт виник через ревнощі контуженого АТОвця, що лікувався у шпиталі, до своєї дружини. Кілька тижнів тому його комісували за станом здоров’я.

Чоловік приїхав в Обухів з’ясувати відносини. Коли розмова не пішла, він дістав карабін та вистрілив кілька разів у стіни на подвір’ї. Його дружина втекла в поле, а її батько залишився вдома. Пізніше молодик побив тестя, сів у таксі та поїхав у невідомому напрямку.

За кілька годин оперативники розшукали та затримали 27-річного учасника АТО в сусідньому селі, де він проживає. Вдома у підозрюваного вилучили речові докази: карабін та майже сотню набоїв. Зброю направили на відповідні експертизи, а 26-річній дружині військового поліцейські надали психологічну допомогу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Додаткові обставини встановлюються.

Як повідомляв Соцпортал, під Києвом вночі прогримів вибух в житловому будинку: є постраждалі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости