Депутатам вдалося призупинити будівництво автосалону біля київського озера

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Депутатам вдалося призупинити будівництво автосалону біля київського озера
14:02, 31.07.17
kyiv.ba.org.ua

Депутати Київради від фракції «Батьківщина» Анна Свириденко та Марина Кочур провели першу громадську консультацію щодо незаконного будівництва автосалону на березі Йорданського озера.

Про це повідомляє прес-служба київської «Батьківщини».

Будівництво автосалону не проводиться лише через ухвалу Окружного адміністративного суду про забезпечення адмінпозову, який разом із Анною Свириденко підготувала команда депутатів. Тоді суд заборонив вчиняти будь-які дії щодо будівництва на час розгляду справи.

Нагадаємо, що навесні депутати розірвали договір оренди на користь громади. Юридичною групою ГО «Правозахист Оболоні» був підготовлений проект рішення міської ради «Про розірвання договору оренди земельної ділянки від 23.07.2004 №78-6-00184, укладеного між Київською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Мезокред Холдінг» на підставі пункту 75 рішення Київської міської ради від 12.02.2004 №59/1269», який був внесений Мариною Кочур. Проте депутатський корпус не підтримав цього.

«Особливо прикро, що серед депутатів, які не натиснули кнопку «За», були і ті, хто обрався від Оболоні та мав би якнайбільше дбати про інтереси мешканців свого району. Наразі ми маємо дуже хитку ситуацію. Адже будівництво нам вдалося зупинити, але ніхто нам не гарантує, що будь-якої ночі не з’являться спочатку «тітушки», а за ними, слідом, будівельна техніка. Враховуючи такі обставини, я вирішила провести зустрічі з мешканцями Оболоні та порадитися, як слід діяти», – прокоментувала Анна Свириденко.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости