У столиці киянин розстріляв екс-чоловіка своєї дівчини

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У столиці киянин розстріляв екс-чоловіка своєї дівчини
12:35, 25.07.17
Відділ комунікації поліції Києва

Столичні правоохоронці затримали киянина, який поранив екс-чоловіка знайомої.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

"Між чоловіками через ревнощі виникла сварка. У результаті одного з них із вогнепальним пораненням грудної клітини доставили до лікарні. Іншого затримали та доставили до управління поліції.До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення, що в салоні «Ауді» на Харківському шосе знаходиться чоловік із вогнепальним пораненням грудної клітині, багато крові. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

До прибуття правоохоронців потерпілого госпіталізували у лікарню. У ході відпрацювання цього правопорушення поліцейські невдовзі затримали " стрілка".

Зловмисник розповів, що їхав на зустріч до знайомої і побачив її колишнього чоловіка, який їхав поряд на авто. Пізніше обидва зупинилися на проїжджій частині, аби з'ясувати стосунки. У подальшому підозрюваний через відчинене вікно вистрелив у опонента, після чого поїхав далі.

Вилучену зброю, із якої стріляв киянин, направили на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Соцпортал, на Київщині потяг збив насмерть 11-річну дівчинку.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости