​GPS моніторинг для дому та сім'ї

  1. Главная
  2. Архив
  3. X-Files
  4. ​GPS моніторинг для дому та сім'ї
13:11, 24.07.17
Fixon.com.ua

На відміну від послуги пошуку по стільникових вишок мережі GSM, яка б показала лише приблизне місце розташування об'єкта в радіусі 500-1000 метрів, система GPS моніторингу забезпечує дуже високу точність - від 5 до 15 метрів. Це дозволяє застосовувати GPS трекер для вирішення таких відповідальних завдань, як догляд за дітьми, спостереження за людьми похилого віку, супутникова автосигналізація, пошук собак та інших тварин, а також забезпечення збереження рухомого майна: катерів і моторних човнів, квадроциклів, скутерів і навіть велосипедів.

Супутникова сигналізація для вашого автомобіля

У наш час надійність автомобільної сигналізації визначається не її "наворочені", а несподіванкою її доступності для викрадача.

Якщо приховано встановити автомобільний GPS трекер і налаштувати його таким чином, щоб він не виходив на зв'язок і не активував GSM / GPRS на стоянці, то ніякої GSM-сканер не зможе його знайти. GSM-трекер запрацює тільки тоді, коли автомобіль рушить з місця і почне рухатися. А якщо Ви встановите електричний клапан, який перекриває подачу палива, і підключіть його до керуючого виходу трекера, то зможете віддалено - SMS-командою - заблокувати паливопровід і зупинити викрадача.

Подорожі та пригоди

Якщо ви любите подорожувати, то візьміть з собою GPS маяк, і ваші друзі побачать, де ви знаходитеся і через які міста пролягав ваш шлях. Навіть якщо частина шляху пройдё далеко від цивілізації, GPS трекер буде накопичувати дані в буфері - "чорному ящику" - і передасть їх в систему моніторингу, як тільки ви повернетеся в зону покриття GSM / GPRS.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости