Владу Києва попросили виділити кошти на будівництво нової свердловини

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Владу Києва попросили виділити кошти на будівництво нової свердловини
16:33, 20.07.17
kyiv.ba.org.ua

Депутат Київради від фракції «Батьківщина» Олександр Поживанов закликав міську владу виділити кошти на будівництво нової свердловини в межах Оболонського району.

Як повідомляє прес-служба фракції «Батьківщина» м. Києва, до громадської приймальні депутата збільшилися скарги на закриття бюветного комплексу по вул. Прирічна, 19.

За даними спеціалістів з ПАТ АК «Київводоканал» та КП «Київводфонд» при транспортуванні води від свердловини до насосної станції відбувається насичення води залізом, що призводить до підвищення кольоровості та каламутності. А без спеціального обладнання практично неможливо очистити таку воду. Щоб не наражати оболонців на небезпеку, КП «Київводфонд» тимчасово призупинив роботу бюветного комплексу.

Проте це єдиний бювет в межах мікрорайону. Тому більшість мешканців вимушено користувалася ним навіть попри занепокоєння якістю води.

«Закриття єдиного бювету в мікрорайоні фактично залишає мешканців без нормальної питної води, що є неприпустимим. Адже, враховуючи ціни на комунальні послуги та необхідні продукти, купувати ще й воду може собі дозволити далеко не кожен. Тому я наполягаю на тому, щоб свердловину було побудовано якомога швидше і звернувся з вимогою закласти відповідні кошти вже в цьому році», – наголосив Олександр Поживанов.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости