Стало відомо, хто дасть гроші Добкіну на заставу

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Стало відомо, хто дасть гроші Добкіну на заставу
23:30, 15.07.17
«Якщо б довелось самостійно шукати гроші за внесення застави, то продавав би будинок, транспортні засоби, можливо ще щось. Але швидко такі активи важко продати. Одразу після суду відбулась розмова із Вадимом Новинським щодо моєї застави, який зможе мені допомогти у цьому питанні», – розповів народний депутат України Михайло Добкін в ефірі програми HARD з Влащенко (в ефірі о 19:10 – 20:50) на телеканалі ZIK.

«У мене немає на сьогодні таких вільних засобів, щоб я міг взяти і одразу за п’ять днів знайти і внести за себе гроші. Якщо б мені це довелось робити самостійно, то треба було б позбавлятись від якихось активів. Із таких активів у мене, наприклад, є будинок, транспортні засоби, можливо ще щось, що не так швидко сьогодні можна продати», – розповів Добкін.

І додав: «Тому я не хочу робити із себе людину, яка не може знайти гроші. Так, я не соромлюсь своє декларації, не ховаю те, що у мене є у цьому житті. Я принаймні заробив це чесно і заплатив податки. А вільних грошей, щоб просто взяти і віддати, я не маю».

Тож внести заставу Добкіну допоможуть його друзі, зокрема Вадим Новинський.

«Я не буду лукавити, але після суду розмовляв із Вадимом Новинським. Я не хочу розкривати усі подробиці, але ті люди, які перебувають поруч зі мною, не лише в політиці, але й в житті, я не вважаю їх лише друзями і товаришами в політиці. Ми більше пройшли в житті, ніж лише в політичній діяльності. Вони для мене цю проблему фактично вирішили», – додав він.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости