​Добкін назвав найбільший, на його думку, злочин Януковича

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. ​Добкін назвав найбільший, на його думку, злочин Януковича
23:15, 15.07.17
ZIK
«Давайте ми відійдемо від категорії «злочинець». Бо усе, що потрапляє під визначення ККУ – це злочинець. Але ми говоримо не про просту людину, а про ту, яка була обрана лідером нації, держави. Від рішень Януковича залежала доля 45-мільйонної держави. І головний його злочин не у кримінальному сенсі, а в загальному, людському, – це його втеча», – заявив в ефірі програми HARD з Влащенко (в ефірі 19:30-20:30 на телеканалі ZIK) екс-регіонал Михайло Добкін, нардеп фракції «Опозиційний блок», екс-мер Харкова, один із наближених до колишнього президента-втікача Януковича, коментуючи своє ставлення до нього.

Пан Добкін наголосив, що ставиться до втечі Януковича 2014 року з України негативно.

«Бо йдеться про людей, яких обирають на такі високі посади, які відповідають за весь народ. Вони мають розуміти, що обираються не тільки перерізати стрічки, відкривати лікарні і школи, не тільки проводити красиві прес-конференції, зустрічатися з рівними собі, вони мають бути готові померти», – акцентував Добкін, який, за висловлюванням Януковича, після втечі з Межигір’я сам запросив його до Харкова.

Гість програми продовжив свою думку і зауважив, що лідери держави мають бути готові померти.

«Бо їхня смерть – це можливість вижити народу. А те, що Янукович врятував своє життя – це приклад того, що може бути, коли тікає людина такого рівня. У нас розпочалася війна, ми втратили території, а найстрашніше – ми втратили єдиний народ», – вважає пан Добкін.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости