​Проект реконструкції Житнього ринку в Києві погодять з громадою – Батьківщина

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. ​Проект реконструкції Житнього ринку в Києві погодять з громадою – Батьківщина
13:13, 29.06.17

Завдяки зусиллям депутатів Київради від «Батьківщини» Ганни Свириденко та Олександра Поживанова проект реконструкції Житього ринку затвердять, попередньо обговоривши з громадою.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації.

За словами депутатів «Батьківщини», кияни забили на сполох, коли побачили, що ринок спорожнів – демонтовані торгові павільйони на балконах всередині будівлі, відбуваються ремонтні роботи, а з громадою ніхто не радився і не погоджував план реконструкції.

Як зазначає Ганна Свириденко, мешканці столиці звернулися і попросили її та колегу по фракції Олександра Поживанова втрутитися в ситуацію, щоб з громадою узгодили проект реконструкції Житнього ринку.

Вона додала, що кияни побоюються, аби не повторилася ситуація з нашумілим театром на Подолі – щоб не перетворили Житній ринок на казна-що.

Депутат повідомила, що разом з Олександром Поживановим провели виїзну робочу зустріч з керівництвом Житнього ринку.

«Наразі триває ремонт другого і третього поверхів, проводиться чистка вікон, фасад будівлі чіпати не будуть, елементи декору – карбоване панно, пілон із назвою ринка, декоративні металеві трикутники, форму будівлі – збережуть»,- повідомила Ганна Свириденко, яку поінформувало керівництво ринку про план дій.

За її словами, на сьогодні сам проект реконструкції насправді відсутній, бо архітектурний конкурс щодо реконструкції будівлі Житнього ринку не проводився.

«Директор Житнього ринку нас запевнив, що без попереднього обговорення з громадськістю проект реконструкції не буде затверджений», – додали батьківщинівці.

Ганна Свириденко зауважила, що особисто проконтролює цю ситуацію.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости