На один з українських музикальних фестивалів близнюків пускатимуть за одним квитком

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. На один з українських музикальних фестивалів близнюків пускатимуть за одним квитком
01:30, 27.06.17
Соцпортал

По-справжньому безпрецедентну акцію впровадили організатори музичного фестивалю ФАЙНЕ МІСТО, який пройде 20-23 липня поблизу Тернополя. Спеціально для близнюків вони ввели новинку – двоє близнюків на територію фестивалю можуть пройти за одним квитком.

«Цього року у нас виступить гурт Bloom Twins, до складу якого входять чарівні близнючки - Аня та Соня Купрієнко. Але не всі знають, що зазвичай, на всі виступи цього гурту, близнюки мають особливі умови входу - можливість придбати два квитки за ціною одного, - пояснює один з організаторів фестивалю ФАЙНЕ МІСТО Володимир Пасяка. – Тож ми вирішили підтримати цю чудову акцію у нас на фестивалі».

Тому для усіх близнюків фестивалю ФАЙНЕ МІСТО впровадив новинку та дає змогу отримати два квитки за ціною одного. А все, що потрібно зробити близнюкам, - це привести близнюка на фестиваль ФАЙНЕ МІСТО 20-23 липня та переконати касира, що це брат чи сестра-близнюк.

Нагадаємо, що на фестивалі ФАЙНЕ МІСТО вже анонсовано понад 100 артистів у різних напрямках та жанрах: Guano Apes, Poets of fall, Scindred та Zardonic Korpiklaani, Eskimo Callboy, Zardonic, Betraying the Martyrs, Annisokay, Брати Гадюкіни, Друга Ріка, Антитіла, ТНМК, BRUTTO, Bloom Twins та багато інших. А ще будуть драйові гурти на DARK STAGE, LIGHT STAGE, UFO STAGE, REGGAE STAGE, а на прихильників літератури чекатимеAMPHITEATRE.

Більше інформації про фестиваль, програма та квитки тут: http://fainemisto.com.ua

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости