Дочку Трампа викликають до суду через підозру у крадіжці

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Дочку Трампа викликають до суду через підозру у крадіжці
12:47, 24.06.17

Дочку Президента США Дональда Трампа – Іванку викликали до суду. Вона повинна дати свідчення, оскільки її компанію IT Collection LLC звинувачують у крадіжці дизайну туфель іншого бренду.

Відповідну постанову виніс суд в Нью-Йорку, повідомляє ВВС.

-Публічні заяви Іванки Трамп про активну і всеосяжну участь в управлінні брендом призводять до розумного висновку про те, що взуття не може бути випущене без її схвалення. У такій ситуації доречно, щоб Іванка Трамп дала свідчення,

– мовиться у постанові суду.

При цьому суддя відхилила доводи захисту про те, що дочка Трамп занадто зайнята, щоб відповісти на питання по цій справі через роботу "високопоставленим урядовцем" в Білому домі.

Втім суддя врахувала зайнятість Іванки та погодилася на те, щоб вона дала свідчення у Вашингтоні. Також суддя обмежила час допиту двома годинами. На допит Іванка повинна з’явитися до кінця жовтня 2017-го.

Позов до Іванки Трамп і зокрема, її компанії IT Collection LLC, подала італійська компанія Aquazzura. У компанії порахували, що Іванка скопіювала дизайн їх босоніжок Wild Thing вартістю майже 800 доларів.

Як повідомляв Соцпортал, стало відомо, коли і чому Трамп зацікавиться Україною.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости