Трамп уперше показав свої прибутки за минулий рік

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Трамп уперше показав свої прибутки за минулий рік
21:45, 18.06.17

Дональд Трамп уперше після обрання президентом США надав інформацію про свої прибутки за 2016 рік

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Звітність Трампа оприлюднив Комітет із урядової етики у п'ятницю, 16 червня. Президент подав папери днем раніше - 14 червня.

Згідно з документами, Трампу належать 565 компаній. Він залишив більшість керівних посад 19 січня 2017 року за день до складання присяги президента. Низки інших керівних посад у своїй бізнес-імперії Трамп позбувся раніше. На чолі бізнесу він поставив своїх синів Еріка та Дональда Трампа-молодшого.

На думку Комітета з урядової етики, цих дій недостатньо.

Статки Дональда Трампа значно перевищують $1 млрд. При цьому в документах, які він надав, вказано не точні цифри, а приблизні, то ж достеменно оцінити статки Трампа, базуючись на цій інформації, неможливо.

Приклади прибутків Трампа за минулий рік - це майже $20 млн від готелю в Вашингтоні та близько $37 млн упродовж 15 місяців від резиденції Мар-а-Лаго у Флориді.

Президент США також накопичив понад $300 млн. Тільки перед Deutsche Bank він має кредитних зобов'язань на понад $100 млн.

Участь у президентській передвиборчій кампанії та обрання президентом США підвищили популярність Трампа та посприяли його заробіткам - передусім прибуткам від готелів і гольф-клубів.

Трамп не був зобов'язаний звітувати громадськості про свої фінанси. Документи, які він надав, не такі детальні, як має бути річна податкова декларація, яку Трамп не оприлюднював ані до, ані після виборів. Зазвичай кандидати в президенти США надають доступ громадськості до своєї фінансової звітності.

Як повідомляв Соцпортал, Дональд Трамп перейшов на iPhone.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости