Посольство ФРН підтримає музичний фестиваль «Файне місто»

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Посольство ФРН підтримає музичний фестиваль «Файне місто»
14:33, 16.06.17
Соцпортал

Посольство Федеративної Республіки Німеччини з нагоди святкування 25-річчя дипломатичних відносин з Україною організовує підтримку низки культурних заходів внашій країні. Одним із них став музичний фестиваль «Файне Місто», який відбудеться 20-23 липня неподалік Тернополя.

Зі слів одного з організаторів фестивалю «Файне Місто» Максима Черкашина, завдяки сприянню та підтримці Посольства на відвідувачів цьогорічного фестивалю чекає виступ багатьох німецьких колективів.

«Ми переконані, що найкраще пізнати сучасну культуру Німеччини українській молоді, нашим відвідувачам, допоможе культура і музика. Саме тому, з нагоди відзначення річниці дипвідносин, відвідувачів фестивалю чекає виступ багатьох оригінальних німецьких гуртів, наприклад, Eskimo Callboy, Caliban, Rage, Annisokay, а також з Німеччини буде хедлайнер фестивалю - легендарний колектив зі світовим ім’ям GUANO АPES, який закриватиме Main Stage 22 липня, - каже Максим Черкашин. - Ми вдячні Посольству Німеччини за підтримку нашого музичного фестивалю і сподіваємося якнайкраще презентувати німецьку культуру відвідувачам в рамках фестивалю».

До слова, квитки на музичний фестиваль «Файне Місто» ще є у продажу. Їх можна придбати за ціною 820 грн. на сайті http://fainemisto.com.ua/

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости