На Київщині під колесами авто загинуло двоє дітей

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На Київщині під колесами авто загинуло двоє дітей
13:50, 16.06.17
Відділ комунікації поліції Київської області

На Київщині під колесами авто загинуло двоє дітей. Водій, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, здійснив наїзд на двохрічну дівчинку, яка раптово вибігла на дорогу. 13-річний хлопець, керуючи мотоциклом, загинув у результаті зіткнення з автомобілем «Газель».

Про це повідомляє місцева поліція.

За фактами ДТП відкриті кримінальні провадження.

Так, близько 20-ї години у селі Жмиївка, Іванківського району, 24-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ-2107» у нетверезому стані, не вибрав безпечної швидкості і скоїв наїзд на дівчинку, яка раптово вибігла на проїзну частину дороги. Під час проведення медичного освідування встановлено, що вміст алкоголю в крові водія автомобіля «ВАЗ» становить 0,6 проміле, при допустимій нормі 0,2.

2-річне дитя від отриманих травм померло у кареті швидкої медичної допомоги.

У селі Завовичі, що на Броварщині, 62-річний водій автомобіля «Газель» не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з мотоциклом «Мінськ», що рухався у зустрічному напрямку. За кермом двоколісного транспортного засобу знаходився 13-річний підліток, місцевий житель. У результаті ДТП хлопець отримав травми несумісні з життям і помер на місці аварії.

За даними фактами відкриті кримінальні справи за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини дорожньо-транспортних пригод. Триває слідство.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві авто протаранило тролейбус з пасажирами, є постраждалі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости