У Києві чоловік зарізав жінку через відмову скористатися її телефоном

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві чоловік зарізав жінку через відмову скористатися її телефоном
09:56, 14.06.17
Відділ комунікації поліції Києва

Столична поліція затримала киянина, який вбив жінку за відмову скористатися її телефоном.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Кілька годин знадобилося оперативникам Святошинського управління поліції для встановлення особи зловмисника та його затримання. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про вбивство 42-річної жінки правоохоронцям повідомила сусідка. Саме вона викликала швидку медичну допомогу та поліцію. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції, яка зафіксувала подію, вилучила речові докази, опитала свідків та очевидців, а тим часом працівники карного розшуку почали пошуки зловмисника.

Вже за кілька годин поліцейські затримали підозрюваного та доставили його до районного управління поліції. Чоловік розповів, що зайшов до знайомих у гості, коли до них зайшла сусідка. Гість попросив в неї мобільний телефон нібито подзвонити, але вона відмовила. Виник словесний конфлікт, і правопорушник схопив ножа та встромив його жінці у груди. Після цього зловмисник втік.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

29-річному киянину вже оголошено про підозру у вчиненні вбивства. До цього він вже провів шість років за ґратами за вчинення хуліганства та злочин, пов'язаний з наркотиками.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві спіймали групу шахраїв з працівників "Приватбанку".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости