У Києві прискорять створення ще одного парку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві прискорять створення ще одного парку
20:39, 09.06.17
Соцпортал

Комісія Київради з питань екологічної політики, членом якої є депутат від «Батьківщини» Денис Москаль, підтримала проект рішення про створення зони відпочинку на ділянці по вул. Львівській, 15.

Як повідомляє прес-служба Київської «Батьківщини», за наполегливої позиції батьківщинівця Дениса Москаля та завдяки підтримці мешканців Святошинського району вдалося внести зміни у порядок роботи комісії. Тому питання про створення зони відпочинку розглянули серед перших.

За словами депутата, до проекту рішення, який підготував депутат від «БПП» Вадим Пишняк, виникло багато фахових зауважень. Проте його все ж таки вдалося захистити та вдосконалити. Крім того, внесені, за його пропозицією, зміни до проекту рішення дозволять скоротити розгляд питання аж на 3 місяці. А це надає можливість розглянути його на сесії Київради ще до виходу депутатів на канікули.

«Дякую всім жителям району, які прийшли підтримати це рішення, та з якими ми боремося за захист цієї ділянки від забудови вже багато років», - звернувся депутат.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости