5 кінопрем'єр літа, які не можна пропустити

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. 5 кінопрем'єр літа, які не можна пропустити
20:50, 05.06.17
Фоззі, НВ

Учасник групи Танок на Майдані Конго Фоззі назвав 5 кінопрем'єр літа, які не можна пропустити.

Про це повідомляє НВ.

П'яте місце в рейтингу займає мультфільм "Нікчемний Я 3".

5. Нікчемний Я. Сім років тому перший мультфільм нової студії Illumination Entertainment пробив ринок, Нікчемний я тоді приємно порадував всіх — і глядачів, і батьків, і виробників. Творча молодь тут же почала витискати з нової франшизи всі соки, випустивши і другу частину, і спін-оф Посіпаки. Рік тому їхнє ж Таємне життя домашніх тварин теж стало хітом. Очікується непоганий збір і третьої частини пригод поганця Грю з усиновленими ним сирітками. Ось тільки трейлер не обіцяє нічого оригінального: у Грю знаходиться брат-близнюк Дрю, про якого у перших двох фільмах ніхто не знав, навіть сценаристи. Міньйони сидять у в'язниці, а Грю під впливом братика повертається на темну сторону, щоб битися з черговим лиходієм. Фабула сумнівної принадності, але йти все одно доведеться — надто вже гарний був перший мультфільм.

4. Валеріан і місто тисячі планет (з 10 серпня)Цей французький фантастичний фільм — останній шанс Люка Бессона повернутися у вищу лігу. У березні мене запрошували в Париж на прес-сесію з приводу завершення роботи над стрічкою. Шкода, що не склалося, хоча я з задоволенням ризикнув би запитати у режисера, навіщо він пішов шляхом Де Ніро, підписуючись на будь-який перший-лі́пший проект. Адже після П'ятого елемента він міг включатися раз у п'ять років, вибиваючи собі величезні бюджети.Люк Бессон нарешті отримав масштабний проект з бюджетом в районі $ 200 млнЗвісно, знову комікс — скоро на вулицю не можна буде вийти, щоб не зустріти когось з коміксу. І шанси — як в анекдоті про блондинку і динозавра: 50 на 50. У будь-якому разі Бессон нарешті отримав масштабний проект з бюджетом в районі $200 млн, і ми просто зобов'язані оцінити ще одну спробу майстра вийти в космос.

3. Темна вежа (з 3 серпня)З ще більшою пересторогою доводиться чекати на ще одну гучну новинку — екранізацію головної серії романів Стівена Кінга. Стільки років мріялося про те, що Клінт Іствуд зіграє Роланда в Темній вежі, скільки разів перечитувалися всі книги циклу. Але останнього ганфайтера несподівано зіграє Ідріс Ельба, а обурення фанбази принесено в жертву політкоректності.Зате Меттью Макконахі є де розвернутися в ролі лиходія Уолтера. Творці вільно поводяться з першоджерелом, заздалегідь роздразнивши мільйони глядачів, які чекали на цей фільм 35 років. Серце завмирає в передчутті ще однієї невдалої екранізації великої книги, але у всьому цьому потрібно буде переконатися особисто. На першому ж сеансі готовий зайняти чергу з ночі.

2. Тачки 3 (з 15 червня)Історія проста і знайома — феєричний дебют оригінального мультфільму (для нас має подвійну знаковість — українська озвучка перших Тачок була визнана канонічною), млявий сіквел, не найвдаліша спроба відійти в сторону, довга пауза — і ось вона, третя частина.Рішення обрано сміливе і доросле — режисер-дебютант Брайан Фі, аварія головного героя в трейлері, шок у цільової аудиторії. Блискавка МакКвін постарів і може закінчити свою кар'єру, програвши висхідній зірці. А може й збереться з силами і... врятує нашу віру в добрі франшизи. Це ж Pixar, кращого на цій планеті все одно нікого немає, так що дивитися обов'язково.

1. Дюнкерк (з 20 липня)За моїми скромними прикидками, саме Крістофер Нолан є на даний момент головним режисером сучасності. Безсоння, Престиж, Початок — великі фільми, які ми задивилися до дірок у сімейному бюджеті. Коли там їх перевидадуть у 8К? Тепер же Нолан вирішив звернутися до війни, екранізувавши історію операції 1940 року, коли були врятовані сотні тисяч солдатів союзних військ, затиснутих німцями поблизу Дюнкерка.Як і в масштабності зйомок, так само як і в опрацюванні сюжету, сумнівів бути не може, є лише питання до кастингу — щоб широка громадськість не занудьгувала, в епізод був підписаний Том Харді, але ж ми обманюємося — цього разу Нолан вирішив обійтися маловідомими прізвищами. Англійці — вони такі. Чекаємо, затамувавши подих.За вікном жаби перекрикують солов'їв — значить, настало літо. Так що готуйте ваші грошики і складуйте серіали на диску, потім подивіться всі відразу — ми збираємося в кіно.

Як повідомляв Соцпортал, Медведєв відреагував на фільм про його статки.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости