Геращенко закликала заблокувати всі сайти терористів "ДНР" і "ЛНР"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Геращенко закликала заблокувати всі сайти терористів "ДНР" і "ЛНР"
09:20, 30.05.17
Ірина Геращенко

перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко вважає, що після того, як в Україні були заблоковані деякі російські соцмережі, необхідно заблокувати всі сайти бойовиків "ЛНР" і "ДНР".

Про це вона написала у Facebook.

"Наступний етап - заблокувати всі сайти ОРДЛО як такі, що порушують українське законодавство, сіють міжнаціональну ворожнечу, виступають проти територіальної цілісності і суверенітету України.", - написала вона.

Слова Геращенко стали реакцією на заяву президента Франції Еммануеля Макрона про те, що російські ЗМІ Russia Today і Sputnik - це органи пропаганди.

"Примітно, що французьким журналістам, громадським організаціям, Генсеку РЄ Янгланду, Amnesty International і тд не прийшло в голову робити заяви про наступ на свободу слова і тд. Бо всі ці Раші тудей мають до свободи слова вельми смутне відношення. А чому ж тоді такий вой з приводу Інтернет-сестричок рашітудей, всіх цих Рашіоднокласників і вконтакті?", - зазначила вона.

Також Геращенко додала, що заяви Макрона - це відмінний аргумент для всіх європейських чиновників і структур, які роблять вигляд, що не розуміють причин та наслідків гібридної війни та інформаційної складової цієї війни РФ проти всього цивілізованого світу.

Як повідомляв Соцпортал, Геращенко: Представники терористів вимагають негайної амністії "для себе".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости