Бойовики "ЛДНР" масово розривають контракти: укомплектованість підрозділів складає менше 50%

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Бойовики "ЛДНР" масово розривають контракти: укомплектованість підрозділів складає менше 50%
10:50, 25.05.17
Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Керівництвом ЗС РФ у наказовому порядку вимагається прискорити формування і відправку команд сержантського та рядового складу для комплектування підрозділів бойовиків. Це пов’язано з масовим розриванням контрактів серед бойовиків.

Про це повідомляє ГУР України.

"Зазначене пов’язано з критичним зниженням у травні ц.р. укомплектованості передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, внаслідок масового дострокового розірвання російськими військовослужбовцями контрактів на проходження служби", - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначається, що на окремих напрямках укомплектованість мотострілецьких рот бойовиків складає менше 50%.

"У зв’язку з цим, передові позиції, як правило, посилюються особовим складом з артилерійських, інженерних та підрозділів матеріально-технічного забезпечення, який не пройшов відповідну підготовку, що призводить до небойових втрат, дезертирства та зростання кількості дострокового розірвання контрактів на проходження військової служби", - наголосили у розвідці.

Також у розвідці додали, що через неукомплектованість підрозділів суттєво зросло фізичне навантаження на особовий склад, що призводить до психічних розладів.

"24 травня ц.р. військовослужбовець 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК з вогнепальної зброї обстріляв групу цивільних осіб, двох з яких було поранено", - розповідає розвідка.

Як повідомляв Соцпортал, до України "завітав" черговий російський "гумконвой".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости