У Києві росіянин зі спільником увірвався до гуртожитку та пограбував студентів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві росіянин зі спільником увірвався до гуртожитку та пограбував студентів
10:44, 15.05.17
Відділ комунікації поліції Києва

Поліція затримала двох зловмисників за розбійний напад на студентів. Четверо мешканців гуртожитку Київського політехнічного інституту наприкінці лютого стали жертвами розбійників.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Двоє чоловіків увірвалися до гуртожитку одного зі столичних вишів. Зловмисники із прихованими обличчями погрожували фізичною розправою та предметом, схожим на пістолет. Один із юнаків спробував опиратися, але отримав удар в обличчя. Здобиччю зловмисників стали три ноутбуки та п’ять мобільних телефонів. Після нападу чоловіки замкнули юнаків у кімнаті та втекли.

«Під час перевірки оперативної інформації ми з’ясували, що до вчинення злочину причетний 19-річний житель Київської області. Через деякий час затримали і його спільника, який погрожував студентам пістолетом. Ним виявився 21-річний уродженець Російської Федерації», - розповів начальник Солом’янського управління поліції Павло Василенко.

Чоловік розповів, що купив пістолет «у кіоску», а після вчинення нападу – викинув. Техніку, яка належить студентам, правоохоронці шукали по всьому Києву та області. Частину речей зловмисники віднесли у ломбард та на радіоринок, дещо поліція знайшла у помешканні одного з нападників.

Слідчий відділ Солом’янського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисники зараз знаходяться під домашнім арештом. Їм загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Як повідомляв Соцпортал, у центрі Києва жінка тікаючи від поліції влаштувала потрійну ДТП.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости