Книги про бізнес і діалоги управлінців – бізнес-майданчик на Книжковому Арсеналі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Книги про бізнес і діалоги управлінців – бізнес-майданчик на Книжковому Арсеналі
18:33, 11.05.17
Соцпортал

Вперше в рамках Книжково Арсеналу буде створено бізнес-майданчик – інтелектуальну платформу для взаємодії, спілкування та обміну думками між управлінцями, які читають якісну бізнес-літературу та прагнуть персонального розвитку.

Куратором бізнес-майданчику виступає Києво-Могилянська бізнес-школа [kmbs].

«Управлінські діалоги» – такою є тема Першого бізнес-майданчику на Книжковому Арсеналі.

«Управлінські діалоги» – це більше, ніж про книги. Це про вміння управлінця мислити, в дискусіях народжувати ідеї та створювати бізнес-композиції, що змінюють світ. Управлінські діалоги – це спроба через розмови та рефлексії з досвідченими управлінцями вловити сенси і бізнес-мудрість, яку автор закодував для своїх читачів.

Чого варта влучна бізнес-ідея, виловлена з сотень сторінок? Як управлінці читають між рядками? Та яку насправді бізнес-літературу варто читати? Про це будемо вести діалоги на бізнес-майданчику Книжкового Арсеналу 17-21 травня.

***

Серед учасників «Управлінських діалогів»: Петро Чернишов (СЕО Київстар), В’ячеслав Клімов (співвласник Нова Пошта), Артур Оруджалієв (засновник AIN.ua), Едуард Мальцев (заступник декана kmbs з R&D), Роман Ващук (посол Канади в Україні), Влад Троїцький (засновник театру ДАХ), В’ячеслав Геращенко (заступник декана kmbs по МВА-програмах), Валерій Пекар (співзасновник Нова Країна), Максим Яковер (СЕО UNITCity), Олексій Геращенко (фінансист, підприємець та викладач kmbs).

В рамках програми будуть презентовані книги від видавництв: Баланс Бізнес Букс, Видавництво старого лева, Віват, Дискурсус, Клуб сімейного дозвіля, Наш Формат та Якабу. Серед них: «Чорний лебідь» Насіма Талеба, «Від хорошого до величного» Джима Колінса, «Потік» Мігая Чиксентмігаї, «Практична енциклопедія фінансового менеджера» Володимира Савчука, «Плутократи» Христі Фріланд, «Бути людиною» Мирослава Поповича, «Компанії майбутнього» Фредеріка Лалу, «ТОП найкращих стартапів України. Як українці заробляють мільйони на технологіях» Тимура Ворони, «Економіка добра і зла» Седлачека Томаша, «Інноватори» Волтера Айзексона та «10 успішних українських брендів» Богдан Ославський.

Локація бізнес-майданчику: 2-й поверх Мистецького Арсеналу.

Повна програма подій тут.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости