“Укроборонпром” презентував в Туреччині найсучасніше українське озброєння

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. “Укроборонпром” презентував в Туреччині найсучасніше українське озброєння
14:28, 10.05.17
Прес-служба "Укроборонпрому"

“Укроборонпром" представив останню модифікацію безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу “Фантом” на міжнародній виставці оборонної промисловості IDEF-2017, що цими днями проходить у Туреччині.

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

Український “Фантом” вразив перш за все своєю мобільністю та адаптивністю до різних видів обладнання та озброєння, в тому числі протитанкового. Розробники продемонстрували можливі варіанти комплектації “Фантому” для виконання різних завдань вдень та вночі: розвідка, вогнева підтримка, евакуація поранених, доставка боєприпасів, спостереження на блок постах, джерело живлення та ін.

За словами Павла Барбула, директора “СпецТехноЕкспорт”, який займався розробкою, “Фантом” продовжують удосконалювати відповідно до отриманих побажань українських військових командирів. Після завершення усіх робіт та проходження державних випробувань, “Фантом” буде готовий до запуску у серійне виробництво.

Також, на IDEF-2017 було продемностровано комплекс активного захисту “Шершень” (“Заслін”), що встановлюється на легку та важку бронетехніку, систему тандемного динамічного захисту останнього покоління “Дуплет”, а також станцію оптико-електронного придушення “Адрос” КТ-01 АВЕ, що призначена для забезпечення високоефективного захисту вертольотів від керованих ракет з інфрачервоними головками самонаведення різних типів.

Міжнародна виставка оборонної промисловості IDEF проводиться в Туреччині вже в тринадцяте та є однією з найважливіших та найбільших за масштабами у Європі. Учасники виставки демонструють та знайомляться з сучасними оборонними технологіями у різних сферах ОПК: обладнання для сухопутних військ, ВМС, ВПС, космічні технології, електронне обладнання, системи захисту та безпеки

Як повідомляв Соцпортал, "Укроборонпром" поділився ще одним здобутком.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости